Gyulladáscsökkentő hatásukon túl ezek a kagylók szu- perélelmiszernek számítanak, mert rengeteg vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, Omega-3 zsírt, antioxi- dánst, enzimet és sok más tápanyagot tartalmaznak.
A zöldajkú kagylópor aminocukor-vegyületeket tartalmaz, amelyek a kötőszövetben, az ízületekben és a porcokban is megtalálhatók, és így támogatják a mozgás örömét.
A zöldajkú kagylópor értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz. Az eikozatetraénsav (ETA) csak zöldajkú kagylókban található, és megköti a ciklooxigenázt, amely egy gyulladást okozó enzim. Glükózamint, kondroitint, cinket és magnéziumot is tartalmaznak, amelyek jótékony hatással vannak az ízületek anyagcseréjére.
Mielőtt bármilyen kiegészítőt hozzáadna kutyája étrendjéhez fontos, hogy beszéljen állatorvosával.
Analitikai összetevők:
Nyers fehérje 66 % nyers olajok és zsírok 10,2% glikozaminoglikán (GAG )3 %
szénhidrát 10,0% nyers hamu 6,9%
Tárolja hűvös száraz helyen!Védje közvetlen napfénytől.
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.